Politieauto

BARENDRECHT — De politie heeft gisterochtend (Zondag 27 december 2015) vroeg vier personen kunnen aanhouden die worden verdacht van betrokkenheid bij (een poging tot) woninginbraak aan de Charloisse Lagedijk in Barendrecht.

Rond kwart voor zeven kregen agenten de melding van een woninginbraak heterdaad: “De bewoner hoorde een hoop gebonk en heeft toen zelf herrie gemaakt om de inbrekers weg te jagen. De inbrekers zijn vervolgens in een voertuig gestapt en weggereden.

Vier aanhoudingen

Het voertuig werd later gezien door agenten waarop de auto stil is gezet. Vier inzittenden van de auto zijn aangehouden. In deze auto trof de politie ook nog inbrekerswerktuigen,een balletjespistool en een doosje verdovende middelen aan.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie onderzoekt nader of deze mannen inderdaad de inbrekers zijn. Bent u getuige geweest of heeft u informatie neem contact met ons op via 09008844.

Inbraak

De inbrekers zijn naar naar de 1e etage geklommen en hebben daar een raam verbroken. Een tussendeur in de woning die op slot zat kregen ze echter niet open. Door het geluid van de inbrekers werd de bewoner wakker. Hierop sloegen ze op de vlucht.

« | »