Doormanplein , Barendrecht

BARENDRECHT – De politie is afgelopen zaterdag op zondagnacht (22 november) met 5 wagens ter plaatse geweest op het Doormanplein. De verschillende eenheden kwamen af op een melding van een mishandeling bij een café op het Doormanplein.

Volgens betrokkenen was de situatie bij aankomst van de politie alweer rustig. Het zou enige tijd hebben geduurd voordat de eerste agenten ter plaatse waren.

Gestompt en geschopt

Een bewoner uit de omgeving stapte rond kwart over twaalf het betreffende café binnen om zich te beklagen over de muziek die te hard stond. Op het Doormanplein zelf werd rond dat moment ook vuurwerk afgestoken en door cafébezoekers luid gejoeld en geschreeuwd, zo stelt de politie. De man zei hier iets van en werd vervolgens belaagd door de bezoekers: hij werd gestompt en geslagen.

De politie heeft ter plaatse met verschillende getuigen gesproken, maar er is op dit moment nog niemand aangehouden. De omwonende raakte niet ernstig gewond, maar is de volgende dag wel ter controle naar de tandarts gegaan vanwege mogelijke schade aan het gebit. De belaagde man gaat aangifte doen van de mishandeling.

« | »