Politieauto

BARENDRECHT – [Update] De politie heeft vanavond (Zaterdag 24 oktober 2015) om 22:00 melding gemaakt van een beroving aan de Vrijenburglaan. Er wordt momenteel gezocht naar een groep van 10 donker getinte jongeren die op de fiets zijn gevlucht in de richting van het Middeldijkerplein (Carnisse Veste).

Indien u iets heeft gezien m.b.t. deze beroving, dan kunt u direct contact opnemen met de politie via 112.

Update 25 okt: Naar verluidt is een groepje kinderen overvallen door de groep jongeren. Voor zover bekend is er geen buit gemaakt.

Dreigen (update 27 okt)

De politie heeft bevestigd dat een groepje kinderen van 14-15 jaar het slachtoffer werd van een poging tot beroving (thv Vrijenburglaan/Voordijk). De groep verdachten namen een dreigende houding aan en dwongen de slachtoffers om hun spullen af te geven. Diverse jongens werden aangeraakt en er werd in hun zakken gevoeld. Een paar van de jongens konden aan hun bedreigers ontkomen en schakelde hulp in. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Groep

Afgelopen dinsdagavond vond er eveneens een beroving op straat plaats in dezelfde omgeving (Meerwedesingel). Dit werd eveneens door een groep donker getinte jongeren gedaan die ook toen op de fiets zijn gevlucht. De politie heeft n.a.v. die beroving afgelopen dagen geen melding meer gemaakt van aanhoudingen.

« | »