Politieauto

BARENDRECHT – Tussen acht en negen uur vanavond (Dinsdag 20 oktober 2015) is een 14-jarige jongen beroofd aan de de Meerwedesingel. De politie is op zoek naar 8 tot 10 verdachten met een donkere huidskleur in de leeftijd van 16 tot 19 jaar.

De verdachten zijn op de fiets vertrokken in de richting van de Avenue Carnisse. Eén van hen zou herkenbaar zijn aan rastahaar en een haarnet.

Straatroof

Naar verluidt is het 14-jarige slachtoffer door de groep jongeren geschopt en geslagen. Hij zou zijn beroofd van zijn iPhone/iPod en sleutels hebben moeten afstaan. Onder bedreiging zou vervolgens de code van zijn telefoon nog zijn afgedwongen.

Van fiets geschopt (update 27 oktober)

De politie laat weten dat het 14-jarige slachtoffer op zijn fiets een bruggetje aan de Meerwedesingel wilde oversteken. Op de brug stonden acht jongeren die het slachtoffer van zijn fiets hebben getrapt. De jongen werd geschopt en geslagen en vervolgens gedwongen om zijn iPod en telefoon af te geven, inclusief de logincodes. Ook werden zijn fietssleutels gestolen. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Tips die naar de verdachten kunnen leiden zijn welkom bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

« | »