Grote politie inzet met helikopter na mishandeling Fuikkant in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Rond half zeven vanavond (Zaterdag 12 september 2015) verscheen de politiehelikopter boven de wijk Waterkant in Barendrecht. Al snel bleken ook meerdere politie eenheden op de grond op zoek te zijn naar iemand. Om tien over half zeven werd een ambulance gealarmeerd voor een spoedmelding aan de Fuikkant.

Door de laagvliegende politiehelikopter en vele politiewagens kwamen veel bewoners de straat op om te kijken wat er aan de hand was.

Gewond

Aan het Baarswater stond om kwart voor zeven een politiewagen en de opgeroepen ambulance. In de ambulance werd een man aan een stevige hoofdwond behandeld, hij is vrij snel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel assisteerde tegelijkertijd een vrouw met het wegvegen van bloedvlekken op haar handen en armen.

Persoon meegenomen

Vlak hierna maakte de politie een afzetting aan de Fuikkant (thv de Kabbelkant). Hier lag een opengevallen boodschappentas op de stoep en op de autoweg. Agenten hebben met getuigen en buurtbewoners gesproken om hun verklaringen op te nemen over het incident. Tussen deze gesprekken door is een man in een politiebusje gezet en afgevoerd. Hierop is ook de politiehelikopter vertrokken.

Mishandeling

Naar verluid, deze informatie kan tot op heden nog niet worden bevestigd door de politie, is de gewonde man op zijn hoofd geslagen met een voorwerp. De gewonde man is vervolgens vanaf de Fuikkant richting Kabbelkant gegaan, hier lag een spoor van bloed op de stoep. De politie heeft op de plaats van het incident foto’s gemaakt waarna de meeste agenten rond kwart voor acht weer waren vertrokken. Enkele agenten bleven ter plaatse omdat er nog onderzoek werd uitgevoerd bij een geparkeerde auto. Mogelijk lag hier het slagwapen in.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »