Dogsurvival 2017 in Barendrechtse Zuidpolder

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Natuur en recreatiegebied de Zuidpolder was vandaag (Zaterdag 2 september 2017) het decor van de Dogsurvival. Een parcours vol hindernissen voor honden en hun baasjes.

De eerste deelnemer vertrok vanochtend (Zaterdag 2 september 2017) om 11:00, de laatste rond 15:00 uur. In totaal hebben honderden deelnemers het parcours afgelegd. Er werd gestart en gefinisht op het terrein van De Kleine Duiker.

Hindernissen

Vanaf De Kleine Duiker liep de route door een groot deel van de Zuidpolder. Deelnemers en honden moesten grote stukken rennen (of lopen) en kwamen onderweg verschillende hindernissen tegen: klimmen, tillen, zwemmen en op een vlot varen waren enkele van deze onderdelen.

Het was vandaag (Zaterdag 2 september 2017) erg druk met auto’s rond De Kleine Duiker en Campus Lagewei: Veel deelnemers van de Dogsurvival komen van buiten Barendrecht en zelfs uit België. De laatste Dogsurvival in Barendrecht werd in 2015 gehouden, daarna is een groot deel van de Zuidpolder vernieuwd.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »