Drie maanden lang werkzaamheden en afsluitingen Paddeweg

BARENDRECHT – Morgen (Maandag 3 oktober 2016) start de gemeente Barendrecht met werkzaamheden aan de Paddeweg. Deze werkzaamheden worden naar verwachting eind december 2016 afgerond. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren. De straatwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Kraaijeveld B.V. uit Barendrecht.

De afgelopen week is er al begonnen met het aanleggen van leidingenwerk en het open halen van stukken wandelpaden. Vanwege de werkzaamheden waren er een aantal kleine afzettingen. De komende tijd wordt, verspreid over twee fases, de Paddeweg afgesloten voor alle verkeer. Ook parkeren in de straat is niet mogelijk. Het asfalt zal worden vervangen door klinkers en de stoep wordt voorzien van nieuwe tegels. Ook komen er 3 drempels. De bestaande drempel wordt daarbij verplaatst. Tot slot worden de uitritten van de woonhofjes opnieuw aangebracht.

Twee fases

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk woningen, bedrijven en het restaurant bereikbaar blijven tijdens de werkzaamheden wordt het werk in twee fases uitgevoerd. Fase 1 is het gedeelte vanaf de kruising met de Vlietweg tot Paddeweg 24 (het kinderdagverblijf). Fase 2 is vanaf Paddeweg 24 tot de kruising met de Hoefslag.

Bereikbaarheid

De aannemer probeert in overleg met de toezichthouder van de gemeente Barendrecht de overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch kan het voorkomen dat u enige hinder ondervindt. Ter plaatse is de straat afgesloten voor alle verkeer. Uw woning of bedrijf blijft met loopplanken bereikbaar. Parkeren in de straat is gedurende de werkzaamheden niet mogelijk. U wordt verzocht de auto tijdelijk elders in de wijk te parkeren.

Als de rijbaan is afgesloten en de verharding is verwijderd zijn ook de hofjes die op de Paddeweg aansluiten niet bereikbaar. De gemeente verzoekt u daar rekening mee te houden en ook uw auto tijdelijk elders te parkeren. De woning blijft wel te voet toegankelijk.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Knopper (Gemeente Barendrecht) via telefoonnummer 14 0180.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »