BARENDRECHT – [Update] Deze week zal RET buslijn 184 een kortere route rijden in verband met werkzaamheden aan de Zichtwei. Vanaf vandaag (Maandag 1 augustus 2016) tot en met vrijdag 5 augustus zullen de haltes Zichtwei en Oude Trambaan vervallen.

Vanaf Zuidplein naar Barendrecht zal de bus vanaf de Zichtwei doorrijden over de 3e Barendrechtseweg en omdraaien op de rotonde met de Kilweg. Op de 3e Barendrechtseweg is een vervangende halte vlak na Zichtwei. Deze halte wordt ook gebruikt voor de route richting Rotterdam Zuidplein.

Verkeersdrempels

Van maandag 1 augustus t/m vrijdag 5 augustus worden verkeersdrempels aangebracht in de Zichtwei. Daarom wordt de Zichtwei tussen de Ruiterwei en de Sikkelwei afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Het westelijke deel van Lagewei is bereikbaar via de Oude Trambaan en de Baanvakwei, het oostelijke deel via de 3e Barendrechtseweg en de Zichtwei. Omleidingen worden met borden ter plaatse aangegeven.

De duur van de werkzaamheden kan afhankelijk van de voortgang ervan en de weersomstandigheden langer of korter duren.

Update 6 augustus

De werkzaamheden zijn afgerond, de verkeersdrempels zijn aangelegd:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »