Geslaagd feestje voor de jeugd bij de Harmonie (Barendrecht)

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag (30 januari) waren ruim 20 leden van Leerlingenorkest, BlokfluitKids, SlagwerkKids en ZangKids aanwezig bij het jaarlijkse feestje in het Trefpunt.

Naast het samen muziek maken vindt de vereniging het ook belangrijk dat de kinderen elkaar op een andere manier leren kennen. Samen spelletjes doen en eten verhoogt de sociale cohesie, een aspect dat de vereniging hoog in het vaandel heeft.

Traditie getrouw wordt de avond besloten met een leuke film waarbij de grote zaal van het Trefpunt wordt omgetoverd tot een heuse bioscoop.

Om 20.30 uur stonden de ouders de enthousiaste kinderen op te wachten die voldaan naar huis gingen en weer konden terugkijken op een geslaagde avond.

Kennismaken

Wil je ook eens kennismaken met de vereniging? Kom dan op 20 februari naar de vriendjes en vriendinnetjes repetitie van Leerlingenorkest en BlokfluitKids van 15.45 tot 16.30 en/of van 16.30 tot 17.30 uur naar de SlagwerkKids

Aanmelden: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06 42 41 26 38 kijk voor informatie over de vereniging op harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »