Jubileumtoernooi voor 60-jarige bestaan Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen weekend (13 en 14 december) stond voor GV Barendrecht in het teken van het 60-jarig bestaan van de vereniging. Om dit op een unieke manier te vieren werd er een jubileumtoernooi georganiseerd in sporthal de Enk in Rotterdam.

280 turnsters

Op zaterdag 13 december kwamen maar liefst 280 turnsters uit de regio en omgeving in actie. Het niveau was zeer breed, van 1e t/m 4e divisie en van jong tot oud. In zes wedstrijdrondes van 08.00 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds turnden alle turnsters de wedstrijdoefeningen op de vier toestellen. Door de organisatie, turnsters en train(st)ers is het ervaren als een zeer geslaagd toernooi welke volgend seizoen wel eens een vervolg kan gaan krijgen!

Ritmische gymnastiek en individueel springen

Op zondag 14 december werd er een wedstrijd ritmische gymnastiek en individueel springen georganiseerd. Een open toernooi binnen de discipline RG is zeer uniek, vandaar een grote opkomst met topclubs vanuit alle hoeken van het land. En mooie voorbereiding op de landelijke wedstrijden.

De wedstrijd individueel springen had een wat kleinere inschrijving omdat deze discipline veel wedstrijden heeft in deze periode van het seizoen. Al met al een geslaagde wedstrijd waar de springers en springsters hebben kunnen laten zien wat zij kunnen. Ook de discipline jazzdance werd niet vergeten, zij mochten twee demonstraties geven tijdens de wedstrijden door.

Geslaagd wedstrijdweekend

Een zeer geslaagd wedstrijdweekend voor GV Barendrecht! Bij deze bedankt de organisatie alle vrijwilligers en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. Wij zijn trots op onze mooie vereniging en wat we samen voor én met elkaar kunnen waarmaken.

Foto’s

Meer foto’s zijn hier te bekijken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »