BARENDRECHT – Vrijdag 20 juni 2014 heeft Maria Prooi, leerlingencoach van HarmonieBarendrecht, de leden die op 14 juni examen hebben gedaan gehuldigd.

De uitreiking van de diploma’s vond plaats in gebouw het Trefpunt tijdens de repetitie van het Jeugdorkest.

De geslaagden voor het HAFA A examen zijn: Henriëtte de Pee, Thijs de Pee hoorn; Esther Brugman, Mehdi Benhammou (met lof) klarinet; Marijn Mes altsaxofoon; Dianne van Breugel,Marieke Hoogerwerf, Louise Lazarom dwarsfluit.

De geslaagden voor het HAFA B examen zijn: Marleen Verschoor trompet; Stijn Makkus,  Robin Visker hoorn; Ariandra Vermaas alt-saxofoon; Lennart Nijsse (met lof) euphonium; Casper Beckers trompet; Merel Makkus dwarsfluit.

En voor HAFA C: Willeke Smit hoorn; Marije Ketelaar basklarinet.

 Harmonievereniging Barendrecht

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting voor beginners met direct daaraan gekoppeld een samenspelgroep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode Essential Elements, waarin de leerlingencoaches van de Harmonievereniging zich hebben geschoold voor de zgn. Blazersklas.

Natuurlijk zijn ook bij alle andere orkesten leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Jongeren tussen 13 en 20 Jaar met minimaal Hafa B niveau zijn op alle instrumenten van harte welkom bij het Jongerenorkest B’tween. Dit orkest staat o.l.v. Michiel de Boer en repeteert op dinsdag van 17.50 tot 18.50 uur in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen kunnen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur terecht bij het Aspirantenorkest eveneens in het Trefpunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »