Loopcursus bij CAV Energie Barendrecht: In 14 weken van 0 naar 5km hardlopen

BARENDRECHT – Wil jij meer bewegen? Lekkerder in je vel zitten? Snel van je coronakilo’s af? Schrijf je dan in voor Start4Energie bij atletiekvereniging C.A.V. Energie in Barendrecht. Op 11 september 2021 start CAV Energie weer met de Start4Energie loopcursus vanaf Sportpark de Bongerd.

In 14 weken tijd worden deelnemers begeleid om 5 km te kunnen hardlopen. Daarvoor organiseren ze twee trainingen per week op de club, de derde training doe je zelf. Aanmelden (€55,- per persoon) kan via de website van cavenergie.nl.

Wat houdt Start4Energie in.

De gezamenlijke trainingen zijn op woensdagavond 19.30 uur en zaterdagmorgen 09.30 uur onder leiding van ervaren trainers. Deze trainingen worden (zo nodig) gehouden met inachtneming van de coronamaatregelen. Aan de club is ook een fysiotherapeut verbonden. “Al honderden mensen zijn de afgelopen jaren enthousiaste lopers geworden door deze cursus.”

De kosten van de cursus bedragen all-in €55,00 per persoon. Je bent tijdens de loopcursus tijdelijk lid van Energie en je hebt dus ook alle voordelen van het lidmaatschap. Na het afronden van de loopcursus kun je (zonder inschrijfkosten) definitief lid worden van Energie. Inschrijven voor Start4Energie kan via www.cavenergie.nl

Voor wie?

Start4Energie is er voor gezonde volwassenen zonder hardloopervaring die op een leuke en verantwoorde manier meer willen bewegen. Twijfel je over je gezondheid of een eventuele blessure? Raadpleeg dan vooraf je huisarts. Vragen? Kijk op de website van CAV Energie voor meer informatie of stuur een mail aan info [@] cavenergie.nl

Artikelfoto: Archieffoto (2017) van hardlopers op de atletiekbaan bij CAV Energie op Sportpark de Bongerd in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »