Vriendjesmiddag bij LeerlingenOrkest en SlagwerkKids Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 19 oktober is er bij de Harmonievereniging weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht en omstreken in de leeftijd vanaf 6 jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool bij ons terecht.

Slagwerk

Kom eens kijken op 19 oktober naar het orkest van 15.40 tot 16.20 uur en van 16.30-17.00 uur bij de SlagwerkKids. Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef krijgen het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest/groep zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Orkest

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone) begint de vereniging na de herfstvakantie een workshop van 6 lessen. Voor slagwerk, klarinet en dwarsfluit zijn ook lesmogelijkheden. Tevens is er een blokfluitgroep voor beginners waar je bij aan kan sluiten.

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638 Kijk ook eens op de site van de vereniging harmoniebarendrecht.nl .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »