Presentaties door leerlingen Harmonievereniging, nieuwe workshops na de kerstvakantie van start

BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht organiseert ook dit jaar in december weer een aantal presentaties waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn.

Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of meerdere middagen luisteren:

  • Vrijdagmiddag 15 december van 15.45-16.25 uur LeerlingenOrkest en BlokfluitKids.
  • Dinsdag 19 december 16.30 uur slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet/saxofoonleerlingen van Lidia Broere, koperleerlingen van Johan Noothout en dwarsfluitleerlingen van Judith Geevers.
  • Donderdag 21december 16.30 uur klarinet/saxofoonleerlingen van Anne Overpelt
  • Vrijdag 22 december 16.00 uur koperleerlingen van Johan Noothout, slagwerkleerlingen en SlagwerkKids van Martin de Greef en de MuziekMaatjes o.l.v. Jacinta Floor

Alle presentaties vinden plaats in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht

Instrumenten

Wil je in januari ook een instrument gaan bespelen of wil je als muzikant overstappen naar een ander instrument meld je zo snel mogelijk aan op onderstaand mailadres, met vermelding van naam, adres, leeftijd, wel of geen ervaring en (als je dat al weet) instrument van je keuze. Dan ontvang je een uitnodiging voor één van de kennismakingsbijeenkomsten waarop je instrumenten kan uitproberen, dit geldt voor jeugd maar ook voor volwassenen.

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638.

Nieuwe workshops

Harmonievereniging Barendrecht start na de kerstvakantie met een aantal workshops voor kinderen in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

  • Op dinsdagochtend PeuterPret! een muzikale speelochtend voor kinderen van (bijna) 2 en 3 jaar met hun (groot)ouders.
  • Dinsdagmiddag AMV, leer spelenderwijs de grondbeginselen van muziek v.a. 6 jaar
  • Woensdagmiddag Kleutermuziek voor kinderen van 4 t/6 jaar ( zonder ouders)
  • Woensdagmiddag BlokfluitKids; een instrument leren bespelen en noten leren lezen werkt fantastisch op dit toegankelijke instrumentje vanaf 7 jaar.
  • Eveneens op woensdagmiddag MuziekMaatjes v.a. 6 jaar. Hier leer je auditief een instrument bespelen en er wordt gewerkt aan de motoriek van het spelen.
  • Vrijdagmiddag TienerSlagwerk beginnersgroep voor meisjes en jongens v.a 10 jaar

De kosten voor 10 wekelijkse workshops zijn € 70,00, wees er snel bij want vol=vol. Informatie en aanmelden: secretaris@harmoniebarendrecht.nl



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen



« | »