Wie helpt de handbaljongens van Savosa 'uit de brand' met nieuwe trainingspakken?

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Het jongensteam van handbalvereniging Savosa mag in april 2017 naar een groot internationaal handbaltoernooi in Denemarken. Om met een professionele uitstraling ten tonele te verschijnen willen ze graag ‘uit de brand’ worden geholpen door één of meerdere sponsors.

De oproep van jongens HC1 van Savosa:


Wij zijn de jongens van HC1 van handbalvereniging Savosa in Barendrecht. Met Pasen gaan wij naar een groot internationaal handbaltoernooi in Denemarken (Kolding). We hebben een ‘vurig’ verlangen om daar allemaal in dezelfde trainingspakken te komen om geen ‘uitgebluste’ indruk te maken en zijn hiervoor dringend op zoek naar sponsors die ons daarbij met een bijdrage willen ondersteunen. Dus hierbij onze vriendelijke oproep: ‘Wie helpt ons uit de brand?’ Uiteraard zullen we u hiervoor dan uitgebreid bedanken! Wilt u onze actie steunen? Stuur dan als de brandweer een mailtje naar wiehelptonsuitdebrand [@] gmail. com en we nemen z.s.m. contact met u op.

We willen u nu al bedanken voor uw steun.

Groetjes van de boys van HC1 van Savosa!


Om een passende foto en video opname voor hun oproep te maken kregen de handbaljongens de hulp van de brandweer uit Rotterdam:
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »