Muzikanten van Harmonievereniging zetten Muziek Centraal in Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Afgelopen zaterdag heeft theater Het Kruispunt in Barendrecht weer bol gestaan van activiteiten en muziek die verzorgd werden door de verschillende orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht.

Vrijwel alle afdelingen hebben acte de présence gegeven op de podia in de grote zaal en de foyer. Dat betekende dat iedereen kon genieten van veel verschillende optredens van onder andere de BigBand, de ZangKids, Jeugd- en opleidingsgroepen en –orkesten , de slagwerkgroepen, het Meezingkoor en het Harmonieorkest. Jong en ‘iets minder jong’ hebben van 12.00 to 19.30 uur niet alleen een muzikale en maar ook een gezellige dag geboden in een theater met prima sfeer.

Zie ook: Nieuwe show van Adrumaline in Theater Het Kruispunt (video)

Activiteiten

Naast de optredens waren er meer leuke en interessante activiteiten. Zo konden kinderen een prachtige muzikale kleurplaat maken, zelf een instrumentje in elkaar knutselen en was er ook een springkussen. Vaders, moeders, opa’s en oma’s hebben zich ook niet verveeld. Ook zij mochten net als de kinderen de instrumenten uitproberen en meedoen aan de muziekquiz. Voor de verzorging van de inwendige mens hoefden de bezoekers ook het theater niet uit. De vaste cateraar Panita had weer voor de lekkerste hapjes gezorgd.

De organisatie kan dan ook terugzien op een prima dag en dankt ook de bedrijven uit Barendrecht en omstreken die een groot aantal producten schonken voor de verloting. Met het kopen van loten hebben ook de bezoekers de Vereniging gesteund en blijft MUZIEK CENTRAAL ook voor de volgende editie op 25 maart 2017 toegankelijk voor iedereen.
Bestuur en leden van de Harmonievereniging kunnen terugzien op een zeer geslaagde dag.

Wellicht heeft u besloten dat u zelf wilt gaan zingen, een blaasinstrument spelen of heerlijk op het slagwerk losgaan? Neem dan contact op met de vereniging en kom eens vrijblijvend kijken bij een repetitie. Meer informatie: harmoniebarendrecht.nl. Aanmelden voor alle groepen en les op instrumenten is mogelijk bij Maria Prooi: secretaris [@] harmoniebarendrecht.nl of mobiel via 06-42412638

Sponsor

De Harmonie dankt Rabobank als hoofdsponsor van dit jaarlijks terugkerende muziekevenement dat inmiddels een begrip geworden is in Barendrecht, voor het mogelijk maken hiervan. Als hoofdsponsor heeft de Rabobank cultuur voor een brede doelgroep in de lokale samenleving toegankelijk gemaakt èn de vele bezoekers de gelegenheid geboden om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een gevarieerd muziekfestival dat voor iedereen gratis toegankelijk was.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Ingezonden / Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »