BARENDRECHT – Harmonievereniging Barendrecht start binnenkort met een beginnersorkest speciaal voor volwassenen. Op vrijdag 30 oktober wordt u uitgenodigd om kennis te komen maken met instrumenten en medemuzikanten. Muzikale vooropleiding is niet noodzakelijk. Spelenderwijs wordt het notenschrift aangeleerd. Er wordt gewerkt met de daarvoor speciaal ontwikkelde lesmethode: Essential Elements

Dus heeft u in uw jeugd niet de kans gehad of bent u gestopt met een muziekinstrument bespelen en heeft u daar spijt van dan is dit uw kans.

Instrument

Heeft u uw instrument nog bewaard of heeft u er vast een aangeschaft breng die dan mee. Noodzakelijk is dat echter niet want als lid krijgt u een instrument van de vereniging in bruikleen.  Op de kennismakingsles kunt u de instrumenten van de harmoniebezetting uitproberen en kijken wat het beste bij u past. B.v. klarinet, alt-, tenorsaxofoon, alle koperinstrumenten t.w.  trompet, hoorn, trombone, bariton, euphonium,  es- en bes tuba. Ook dwarsfluit komt in het orkest voor. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten.

Vanaf de eerste les gaat u samenspelen met andere volwassenen. 1x per 2 weken is een groepsrepetitie (klarinet/saxofoon, koper en dwarsfluit) en de andere week een gezamenlijke repetitie.

Informatiedag

Informatiedag: vrijdag 30 oktober van 15.00 tot 16.00 en van 19.00 tot 20.00 uur in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Ook 50+ers zijn van harte welkom .

Opgeven: secretaris@harmoniebarendrecht.nl geef naam, tel. nummer en  geboortedatum door en, als u dat al weet, uw voorkeursinstrument. Bellen over dit project kan ook met Maria Prooi 06-42412638 of kijk voor informatie over de vereniging op harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »