Nova, Stijn, Luc en Boyd Zuid Hollands Kampioen BMX (FCC Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Op 27 september werd de vierde en finale wedstrijd van de Zuid Holland Cup gereden op de fietscrossbaan in Barendrecht.

Zuid Hollands Kampioenen

Het was prachtig fiets weer, een goede wedstrijdorganisatie, enthousiaste toeschouwers en rijders die stonden te popelen om er een prachtige wedstrijd van te maken. En dat hebben ze gedaan.
Nova de Roos, Stijn Ouwens, Luc van Haaren en Boyd Visser hebben de hoge verwachtingen waar kunnen maken. Met ijzersterke ritten hebben zij laten zien dat zij de titel Zuid Hollands Kampioen waard zijn. Een prachtige kampioenstrui en mega beker werden hen uitgereikt.

Podium

FCC Barendrecht was duidelijk met het grootste aantal deelnemers aanwezig. Opvallend was dat veel jonge rijders zaterdag de laatste wedstrijd mee reden om wedstrijdervaring op te doen. Na afloop stonden er voor alle deelnemers mooie bekers klaar, maar podium plaatsen waren er voor Mei-Lee van Someren, Mika Gouman, Dilano Minnaard, Rick van Rijn en Duncan Evers.
Het fietsseizoen is bijna ten einde. De wedstrijd rijders gaan zich opmaken voor de finale van de BMX West competitie in Oud Beijerland.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: FCC Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »