Korfballers bij KV Vitesse, Barendrecht

BARENDRECHT – Op donderdag 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag) organiseert KV Vitesse een schoolkorfbal toernooi voor alle basisscholen in Barendrecht. Het toernooi is voor alle kinderen in de groepen 3 t/m 8 en zal plaatsvinden op de sportvelden van KV Vitesse aan de Dierensteinweg 6B te Barendrecht (Sportpark de Bongerd). Alle teams zijn van harte welkom vanaf 9:15 en de eerste wedstrijden zullen om 10:00 uur beginnen. De dag zal rond 15:00 uur afgerond zijn.

Ook worden op 10 en 17 mei om 17:30 uur trainingsmomenten georganiseerd op de velden van Vitesse zodat de kinderen met elkaar kunnen oefenen. Deze trainingen duren een uur en zijn natuurlijk niet verplicht, maar wel leuk!

Aanmelden kan als team van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen, maar je kan jezelf ook als individu opgeven. Opgeven kan tot en met 4 mei. Kinderen kunnen zich aanmelden en meer informatie vinden op kvvitesse.nl/schoolkorfbal Dus, zit jij op een basisschool in Barendrecht, zit jij minstens in groep 3 en heb je zin om te (leren) korfballen? Meld je dan zo snel mogelijk aan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »