Jeugdcoaches CBV Binnenland geven clinic aan kinderen Villa Oranje, Barendrecht

BARENDRECHT – In de voorjaarsvakantie hebben de kinderen van BSO Villa Oranje mogen genieten van een basketbal clinic van de jeugdcoaches van JU 12-3. In 1,5 uur hebben de kinderen leren dribbelen , passen , lay up lopen en schieten.

Dit alles gebeurde op een leuke en speelse manier door middel van diverse spelletjes en oefeningen. Aan het einde mochten de kinderen het in een wedstrijd opnemen tegen de coaches , wat resulteerde in het ontdekken van een aantal nieuwe talentjes. De kinderen werden beloond met een gouden medaille en een mooi diploma.

Stichting Het Kombuis: “De gehele clinic is vastgelegd op foto door fotografe Gaby Kooijman. Stichting Het Kombuis wil graag Job, Ramsley, Boite en stagier John super bedanken voor de geweldige ochtend. De kinderen hebben genoten en hopelijk mogen we nog vaak genieten van een clinic van deze mannen. We wensen hun veel succes met hun eigen team en willen CBV bedanken voor het lenen van hun mannen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »