Maar liefst 20 teams van Hockeyclub Barendrecht zaalkampioen

BARENDRECHT – [Foto’s] Nu het veldseizoen in de wintermaanden stil ligt, spelen de teams van Hockeyclub Barendrecht in de zaal. Zaalhockey wint de laatste jaren sterk aan populariteit en is voor de Barendrechtse hockeyers een goede manier om ook in de wintermaanden met de sport bezig te blijven. Afgelopen weekend eindigde de hockeyzaalcompetitie.

Voor HCB kwamen 46 teams uit in de zaalcompetitie, en niet onverdienstelijk, want wel 20 HCB- teams wisten de titel van zaalkampioen 2016/2017 te veroveren. HC Barendrecht was nooit succesvoller in de zaal dan dit seizoen. Een ongekend goed resultaat, vertelt Wim Milder, voorzitter Technische commissie HCB, waar we als vereniging bijzonder trots op zijn. Zowel de selectie, als de breedte teams hebben erg goed gespeeld. In Barendrecht huist een trotse hockeyclub!

Kampioenen

Felicitaties aan de 20 volgende teams voor het behaalde kampioenschap: MB6, JC2, JC1, JD2, Heren 1, MD5, Heren 3, MC7, MB1, MA2, MD2, JB1, JB2, MC5, JA2, MA4/5, MB8, MD4, MB3 en JB4.

Foto’s
Kampioenswedstrijd JC1.Met dank aan Harold Veelenturf voor het maken van dit leuke filmpje

Posted by HCB on Sonntag, 29. Januar 2017

Team MD4 is kampioen geworden! Dit moet uiteraard gevierd worden. Daarom vanavond een feestje voor deze TOPPERS! .#shootsportsbar #wheresportsmeetslifestyle #HCB

Posted by Shoot Sportsbar on Sonntag, 12. Februar 2017Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »