VV Smitshoek in actie voor ernstig zieke Jules

BARENDRECHT – Voetbalvereniging Smitshoek hield afgelopen zaterdag rondom de wedstrijd Smitshoek – Nieuw-Lekkerland een inzamelingsactie voor de ernstig zieke Jules (5 jaar). De inzamelingsactie leverde, mede dankzij een gul gebaar van de directie van hoofdsponsor Mideko Shipping BV uit Rhoon dat de donaties spontaan verdubbelde, een fraai bedrag van ruim € 2.500 op.

Neuroblastoom

Jules (5 jaar) heeft neuroblastoom, een zeldzame, levensbedreigende vorm van kinderkanker. Hij ondergaat hiervoor intensieve behandelingen in Nederland. Als Jules deze goed doorstaat, komt hij in aanmerking voor een behandeltraject in het Children’s Hospital of Philadelphia in Amerika. Deze therapie vergroot zijn overlevingskans aanzienlijk. Voor dit behandeltraject is geld nodig, daarom is onze Jules op zoek naar Super Vrienden!

Super Vrienden

Die vrienden vond Jules zaterdag 14 november in de mannen van het eerste elftal van vv Smitshoek. Het hele team droeg tijdens de warming-up een shirt met het logo van Super Jules er op. Op deze manier vroegen zij aandacht  voor de dappere Jules. Tijdens de wedstrijd Smitshoek – Nieuw-Lekkerland collecteerden er een aantal kinderen om een behandeling voor Jules in Amerika mogelijk te maken. Dankzij de geste van hoofdsponsor Mideko Shipping BV werd een fraai geldbedrag ingezameld.

Wil je meer weten over Super Jules. kijk dan eens op zijn Facebook pagina: ‘Super Jules‘ of op SuperJules.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »