Installatie Bert Arnold, afscheid Irma Rasidovic D66 Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Irma Rasidovic nam afgelopen woensdag* afscheid als raadslid en fractievoorzitter van D66. Zij droeg het stokje over aan Bert Arnold. Hij werd aan het einde van de raadsvergadering beëdigd tot raadslid.

* Vanwege de lange duur van de raadsvergadering gebeurde dit niet op dinsdagavond, maar pas om kwart voor één woensdagnacht. Officieel gezien kan Irma Rasidovic dus een dagje extra toevoegen aan haar periode als raadslid.

Gekroond

Na afloop van de raadsvergadering werd er afscheid genomen van Irma Rasidovic. Onder andere de burgemeester, nestor Dhr. van Orsel en goede (gemeenteraads)vriendin Reshma Roopram hielden een toespraak bij het afscheid. Naast de lovende woorden van de nestor werd Irma door Dhr. van Orsel ‘gekroond’ (zie foto’s). Ook van wethouder Ingeborg Monhemius (D66) kreeg Irma een toespraak.

Emoties

Bij de afscheidstoespraak door Reshma Roopram werd het nog even een emotioneel moment toen de tranen over haar wangen liepen. Reshma: “Het zal het tijdstip zijn, of de zwangerschap.” Ze zijn goede vriendinnen van elkaar en Reshma vertelde haar zeker te gaan missen in de raad.

Vanuit het ‘persvak’ achter Irma en Reshma is altijd goed te merken geweest dat de twee het erg goed met elkaar kunnen vinden en altijd in waren voor een lolletje. Zowel aan Irma Rasidovic als Bert Arnold: veel succes toegewenst in de toekomst!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »