Leerlingen 3mavo Calvijn speelde voorstelling De IJskoningin (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen week hebben 3mavo-leerlingen van Calvijn Groene Hart voor het vak drama zes keer de voorstelling ‘De IJskoningin’ opgevoerd onder leiding van dramadocent Dana Gooijer.

IJspaleis

Het bekende verhaal over de twee zussen Elsa en Anna die ruzie hadden gemaakt in het ijspaleis, vormde hiervoor de basis. Natuurlijk kwamen ook de vrolijke sneeuwpop, het behulpzame rendier, prins Hans en alle andere personages uit het zo succesvolle verhaal op het toneel.

De voorstelling was professioneel vormgegeven: conciërge Bert Karssen zorgde voor het licht en geluid, klas 3atheneumplus had het decor vervaardigd en de leerlingen Camiel en Jacco verzorgden zelfs heuse live muziek. Ook aan drinken en wat lekkers was gedacht.

Drama-eindexamen

De derdeklassers hebben door het spelen van deze voorstelling het grootse gedeelte van het praktische deel van hun drama-eindexamen afgerond. De vele, jonge bezoekers hebben genoten van De IJskoningin en zaten soms letterlijk op het puntje van hun stoel, zongen mee en applaudisseerden erop los.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »