Mark Rutte bezoekt Carnisse Veste voor verkiezingscampagne

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Premier Mark Rutte bracht vanmiddag (Zaterdag 4 maart 2017) in het kader van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen een bezoek aan winkelcentrum Carnisse Veste. Rutte sloot zich om twee uur vanmiddag (Zaterdag 4 maart 2017) aan bij de lokale VVD campagne in het winkelcentrum.

De interactie met het publiek vond plaats in het lager geleden deel van de Carnisse Veste. Een groep mensen verzamelde zich al snel rond de premier.

Campagne

De lokale VVD fractie deelde erwtensoep uit en voerde campagne in het winkelcentrum. De komst van Rutte trok naast geïnteresseerden ook veel lokale, regionale en landelijke pers. Tussen de drukte door hebben een aantal mensen de gelegenheid gehad om met de premier in discussie te gaan over uiteenlopende onderwerpen. Na een heleboel selfies en handtekeningen vertrok Mark Rutte rond half vier weer uit Barendrecht.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »