Luca Schouten wint voorleeswedstrijd Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – Brugklasleerlingen van Calvijn Groene Hart streden afgelopen vrijdag (17 april) om de titel ‘beste voorlezer’. Luca Schouten uit klas 1havo/atheneum 4 is op de eerste plaats geëindigd. Luca heeft vol trots een boekenbon in ontvangst genomen.

Op de tweede plaats eindigde Gaby Vat uit klas 1 atheneum plus 2 gevolgd door Emmy Jansen uit klas 1 havo/atheneum 1. Ook Gaby en Emmy ontvingen een boekenbon.

Organisatie

De voorleeswedstrijd is dit schooljaar georganiseerd door leerlingen uit klas 1 atheneum plus 1.Deze leerlingen hebben de voorleeswedstrijd georganiseerd als uitdagende opdracht voor het schoolvak Nederlands. De leerlingen zorgden voor het uitnodigen van leerlingen en juryleden, voor de pr, voor de inrichting van de aula en voor de presentatie van de finale. De docent Nederlands zegt hierover het volgende: ‘De voorleeswedstrijd was een groot succes! De deelnemers hebben het allemaal heel goed gedaan. Daarnaast ben ik heel trots op de leerlingen uit klas 1 atheneum plus 1 die deze voorleeswedstrijd tot een succes hebben gemaakt.’Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »