Calvijnleerlingen helpen bij sportdag van De Groen van Prinsterer in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Dinsdag 17 juni 2014) heeft de jaarlijkse sportdag van basisschool de Groen van Prinsterer plaatsgevonden. Deze is niet alleen door het weer en de inzet van hulpouders, maar zeker ook door de begeleiding van klas 3atheneum1 van Calvijn Groene Hart een groot succes geworden.

De Calvijnleerlingen begeleidden groepjes kinderen bij de verschillende onderdelen, van tweelingvoetbal tot hoogspringen en van trefbal tot het zogenaamde sponsenspel. De basisschoolleerlingen vonden het maar wat leuk als het water dan op elkaar in plaats van in de emmer belandde.

De Calvijnscheidsrechters hadden alles uitstekend onder controle. Deze leerlingen waren veelal afkomstig uit de sportklas van Calvijn en dat was dan ook duidelijk merkbaar. De samenwerking tussen Calvijn en de Groen is wederom zeer goed bevallen en de beide scholen zien daarom al uit naar de sportdag van volgend jaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart / Groen van Prinsterer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »