Juf Mariska van De Groen getrouwd, kinderen feesten mee (Groen van Prinsterer, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag is juf Mariska Schop van basisschool de Groen van Prinsterer getrouwd met Sander Knol. Alle kleuters van de Groen verwelkomden het bruidspaar met mooie blauw-witversierde bogen en kleding in dezelfde kleurencombinatie. Vervolgens mochten zowel de kinderen als het bruidspaar blauwe en witte heliumballonnen oplaten, een prachtig gezicht. Ook lieten alle kleuters zich van hun swingende kant zien door een speciaal ingestudeerd dansje op K3’s Kusjesdag te laten zien.

Daarna ging het bruidspaar naar binnen om met klas 1/2c het feestje voort te zetten. Juf Mariska en Sander hebben zich van hun beste kant laten zien en de medailles voor beste bruid en bruidegom in de wacht gesleept door verschillende opdrachten uitstekend uit te voeren. Ook was er speciaal voor het bruidspaar een videoclipje opgenomen op het liedje ‘Kusjesdag’. Nadat de kinderen de juf en haar aanstaande met cadeautjes en zelfgemaakte kunstwerken hadden verwend, vertrok het bruidspaar weer in een stoere Hummer om deze feestelijke dag elders voort te zetten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Groen van Prinsterer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »