Gezellige drukte tijdens Fair4Green bij het Edudelta College in Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 5 april 2014 heeft bij het Edudelta College Barendrecht voor de derde keer de voorjaarsmarkt Fair4Green plaatsgevonden. De vele belangstellenden konden, mede door het heerlijke weer, genieten van een uitgebreid programma.

Voor alle leeftijdsgroepen waren er activiteiten, variërend van een groot spring- en klauterkasteel en paardrijden tot goed bezochte workshops van studenten van Edudelta College

In de ruimten voor dierverzorging trokken de hondentrimmer en de uilenshow de aandacht. De pasgeboren kuikentjes en het jongvee waren een attractie waarvoor veel belangstelling bestond. Eén van de jeugdige aanwezigen merkte op dat zij alle dieren leuk vindt, maar de jonge dieren het meest.

In de Plaza van de school stond een stand van Corry van Bockel, gediplomeerd natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur, met demonstraties Access Consciousness. Hiervoor bestond veel belangstelling. Tevens was hier een uitgebreide presentatie over vmbo en mbo van Edudelta College.

Op het voorterrein van de school stond een presentatie van de Dierenambulance, de eigen imkerij van het project Stadslandbouw en een show van grote en kleine landbouwwerktuigen.

Fair4Green werd mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van een aantal sponsoren: Rabobank, Dichtbij, Prijsprinter, Ro-Printing, De Weypoort Kaashandel, Slagerij Schaap, Bakkerij Pot en MCD supermarkt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »