Diploma-uitreiking voor geslaagden van VTO Engels op het Dalton Lycum

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen donderdagmiddag (28 september) zat de aula van het Dalton Lyceum Barendrecht vol met trotse leerlingen en ouders voor de diploma-uitreiking van VTO Engels, een onderdeel van het versterkt talenonderwijs van de school.

Alle leerlingen die vorig schooljaar de VTO lessen hebben gevolgd en het examen hebben gemaakt zijn geslaagd, enkelen zelfs met “Distinction”.

Certificaat

In totaal zijn 115 leerlingen een Anglia certificaat rijker. Veel van deze leerlingen volgen in het nieuwe schooljaar de VTO lessen een niveau hoger. De Anglia certificaten en niveaus zijn gekoppeld aan het Europees Referentie Kader en zijn daarbij ook internationaal geldig als bewijs van vaardigheid in het Engels. Zo kunnen leerlingen sommige certificaten o.a. gebruiken om toegelaten te worden op Britse universiteiten of hogescholen.

Met extra aandacht voor talen op het Dalton Lyceum Barendrecht bereidt de school leerlingen steeds beter voor op het vervolgonderwijs, waar steeds meer boeken en lesstof ook in het Engels worden aangeboden.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »