Juf Diana 25 jaar werkzaam in het onderwijs! (CBS De Vrijenburg, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] “Nu is werken in het onderwijs al een topsport, laat staan als je dit al 25 jaar mag doen! Gedrevenheid naar kinderen, ouders en team, met een meer dan 100% inzet. Zowel als leerkracht en als teamleider van de bovenbouw en dus ook als lid van het managementteam. Dit is juf Diana (CBS De Vrijenburg) ten voeten uit. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij deel van ons team is.”, zegt directeur Aad Kal.

Woensdag (25 sept.) werd juf Diana opgehaald door kinderen in een originele Amerikaanse schoolbus. Lopend door een haag van kinderen op het schoolplein en toegezongen door klein en groot, kreeg ze van de jongste en oudste leerling een dinerbon overhandigd. De ouderraad zorgde voor een stijlvolle verrassing. We besloten de ochtend met een gezamenlijke maaltijd en de nodige cadeautjes. Al met al een zeer bijzondere dag voor juf Diana.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: CBS De Vrijenburg, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »