Binnenkort nieuw op de Middenbaan: Kipperij, met veel vers gegrilde kip producten

BARENDRECHT – Binnenkort opent de nieuwe winkel ‘Kipperij’ de deuren op de Middenbaan in het centrum van Barendrecht. “Elke dag grillen we onder andere verse drumsticks, kippenpoten, hele kippen en chickenwings. Ook grillen we zelf onze shoarma, aardappelwedges en satéspiezen“, aldus de winkelier.

De Kipperij zal zich vestigen aan de Middenbaan 44, op de hoek van de Middenbaan en het overdekte deel ‘De Schalm’ (het voormalige pand van Mooi Zo Home en Living). Een openingsdatum is nog niet bekend, er wordt momenteel nog gewerkt in het pand én er wordt nog gezocht naar een franchise ondernemer die deze vestiging van de Kipperij gaat runnen.

Kipperij

Bij Kipperij grillen we elke dag verse producten, verzorgen we huisgemaakte maaltijden en maken we verse broodjes. ” Op het menu van de Kipperij staat oa de snackpan (chickenwings classic & sweet, kipspiesjes bbq & ketjap, kipballetjes classic & pikant), de anti-kluifpan (grillworst naturel, kipballetjes classic, pikant en ketjap, kipspiesjes classic en bbq) en een maaltijdpan (nasi, bami & kip in ketjapsaus). Daarnaast zijn er onder andere menu’s/burgers en broodjes met: kippenpoten, kipsaté, (kalfs) spareribs, kipshoarma/kipdöner of het loempia menu. Daarnaast staan er op het menu
diverse soorten kapsalons & Loaded fries (BBQ bacon cheese, ketjap, truffel & parmezaan, etc). Een hele gegrilde kip is ook beschikbaar in 4 verschillende smaakvariaties.

De franchise winkelketen (opgericht in 2019) heeft momenteel al 14 vestigingen in Nederland, waaronder één in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Binnenkort opent de vestiging in Barendrecht, samen met nog 6 andere winkels in Nederland, waarmee het totaal op 21 vestigingen komt.

In andere vestigingen van de Kipperij kun je eten ophalen en wordt het eten thuisbezorgd, of er vanuit de vestiging in Barendrecht ook gaat worden bezorgd is nog niet bekend.

Foto’s/schetsen via: Kipperij



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen



« |