Eslin Lingerie verlaat de Middenbaan: 6 oktober opening van nieuwe winkel aan het Doormanplein

BARENDRECHT – Eslin Lingerie viert op vrijdag 6 oktober het 10-jarig jubileum en opent op dat moment ook de nieuwe winkel aan het Doormanplein in Barendrecht. “Ter ere van dit heuglijke moment gaat Eslin Lingerie verhuizen naar een nieuwe, sfeervolle locatie in het hart van Barendrecht. Vrijdag 6 oktober is er een feestelijke openingsborrel tussen 17.00 en 19.00 uur: “Komt u ook gezellig even langs? “

In 2013 zijn de twee zussen, Esther en Linda, Eslin Lingerie gestart met veel passie en plezier. Nu, na 10 jaar, heeft Esther besloten om het avontuur alleen voort te zetten in het nieuwe pand: “Ze heeft de nieuwe winkel getransformeerd tot een unieke en sfeervolle plek met een unieke en vrouwelijke ambiance. Vanaf 3 oktober bent u van harte welkom in de nieuwe winkel op het Doormanplein 4b in Barendrecht.

Collectie

De collectie van Eslin Lingerie blijft zoals u gewend bent met merken zoals Triumph, After Eden, Lingadore en Sans Complexe. Daarnaast heeft Eslin Lingerie enkele openingsacties voor de klant in petto en zullen in de toekomst nog meer merken worden toegevoegd aan het assortiment. Ook presenteren ze een uitgebreide homewear collectie van topmerken en in de zomer verwelkomen ze u met een beachwear collectie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »