Nieuw op de Middenbaan: Beautysalon SaBaran PMU

BARENDRECHT – Op de Middenbaan opent binnenkort ‘SaBaran PMU’ de deuren van een nieuwe beautysalon met permanente make-up (PMU) behandelingen. Op de website worden ook cursussen/trainingen aangeboden voor onder anderen ‘powder brows’, ‘fine line tattoo’ en ‘full lips’.

SaBaran is momenteel gevestigd in Capelle a/d IJssel, maar werkt nu aan de realisatie van een locatie aan de Middenbaan 33, dit was het pand van Mace Beauty, die hier sinds begin 2021 zat. De gevelreclame van SaBaran is inmiddels al aangebracht over het logo van de vorige beautysalon.

Sa Baran begon haar carrière in 2014 met een opleiding Make-Up Artist bij Beautypartner, een van de meest professionele Make-Up academies van Nederland. Sa genoot tijdens haar opleiding al heel snel naamsbekendheid met haar opvallende werk en ze zette haar carrière voort als opleidster bij Beautypartner. Zij heeft gedurende deze tijd vele trainingen gevolgd en nam deel aan diverse seminars.

Wanneer de beautysalon/academy de deuren zal openen aan de Middenbaan, is nog niet bekend(gemaakt).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »