Nieuw op de Middenbaan: Alles in één schoonheidssalon MACE Beauty

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 6 maart 2021) heeft MACE Beauty officieel de deuren geopend van een nieuwe schoonheidssalon aan de Middenbaan 33 in Barendrecht. Er wordt al ruim een jaar gewerkt aan de beautysalon, die vanwege corona nog niet eerder open kon.

De salon biedt op het gebied van schoonheidsbehandelingen diverse diensten aan: pedicure, manicure, kapper, gezichtsbehandelingen, permanente make-up, cosmetische behandelingen (consultancy) en wimper/wenkbrauw behandelingen. Botox/fillers worden binnenkort ook mogelijk. “Hier komen beauty en wellness samen met expertise, luxe en comfort. Ons salon is ingericht om onze klanten op alle gebieden van wellness & beauty te dienen.

MACE Beauty

De onderneming richt zich op vrouwen die op zoek naar naar luxere schoonheidsbehandelingen. Het is dan ook mogelijk om alle soorten behandelingen op één dag te doorlopen, waarbij je diverse behandelingen kunt combineren. Een VIP pakket waarbij je gezicht, voeten en handen apart door 4 medewerkers tegelijkertijd worden behandeld, is ook mogelijk.

In de ‘Instagram corner’ van de salon staat de camera en verlichting al klaar om de resultaten van je gezichtsbehandeling vast te leggen en te delen op social media.

Analyse

Wie nog niet weet welke gezichtsbehandelingen er nodig zijn, kan gebruik maken van een speciaal daarvoor gemaakte camera met analyse software. De camera kan de gezichtshuid en onderliggende scannen en op basis hiervan een behandeladvies geven.

De officiële opening vond zaterdagmiddag (6 maart) plaats, de eerste klanten met een afspraak kunnen vanaf morgen (Maandag 8 maart 2021) (maandag 8 maart) terecht bij MACE Beauty. De salon is bereikbaar via de Middenbaan, maar ook op de benedenverdieping en de eerste verdieping zijn diverse behandelkamers. Zo kunnen er op de benedenverdieping bijvoorbeeld ook ‘Mini diva’ feestjes worden georganiseerd en zijn er hier voor in de toekomst plannen om uit te breiden met een zonnebank.

Openingstijden

De openingstijden van MACE Beauty, zoals vastgesteld op zaterdag 6 maart:

  • Maandag t/m donderdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 21:00
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00
  • Zondag: Gesloten


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »