Boels Rental opent nieuwe XL-vestiging in Barendrecht

BARENDRECHT – Boels Rental, verhuurder van o.a. gereedschap en machineverhuur, heeft een nieuwe XL-vestiging geopend aan de Escudostraat in Barendrecht. “De XL-vestiging met 5000m2 vloeroppervlak is gebouwd met het oog op een CO2-neutrale toekomst van Boels Rental.” In januari van dit jaar werd gestart met de bouw van het pand.

Boels Rental in Barendrecht is gelegen aan de Escudostraat 6K en is van maandag tot vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur.

Boels Barendrecht

De locatie in Barendrecht is voor de toekomst gebouwd. In de toekomst zullen Boels-locaties en het aanbod in materieel groter worden en zullen meer diensten worden gebundeld. Minder vervuilende kilometers door kortere afstanden en efficiënter transport, wat voordeel oplevert voor de klant. Bij de nieuwe Boels vestiging in Barendrecht zijn tevens 10 laadpunten voor elektrische auto’s.

Duurzaam gebouwd

CO2-neutraal en duurzaam bouwen waren de uitgangspunten voor het nieuwe gebouw: “Dit betekent dat het pand vol zit met duurzame innovaties. De zonnepanelen op het dak en bijbehorende accu’s zijn het paradepaardje. Die hebben positieve effecten op het milieu én leveren Boels zeker nu een interessante besparing op de energiekosten. De eigen ‘mini elektriciteitscentrale’ vangt vroeg op de dag de piekbelasting van het stroomnet op, wat direct rendement oplevert. Uniek is dat de vestiging in Barendrecht daardoor geen grootverbruikaansluiting nodig heeft.

Op allerlei manieren is geprobeerd de uitstoot van CO2 en andere gassen voor dit project zo laag mogelijk te houden. Een zero-emissie hoogwerker is gebruikt bij het plaatsen van de gevelplaten en elektrische heftrucks reden het materiaal rond. Het gebouw is voorzien van hoogrendementglas, wat zorgt voor een thermische isolatie.

Over Boels Rental

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Met meer dan 800.000 verhuuritems biedt Boels een groot assortiment moderne machines en gereedschappen. De keten heeft een netwerk van meer dan 725 vestigingen in 18 landen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »