Vanaf 1 april nieuw op de Middenbaan: Medisch Pedicure en Schoonheidssalon Iduna

BARENDRECHT – Op donderdag 1 april zal Beautysalon Iduna de deuren openen aan de Middenbaan 71 in Barendrecht (onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen). Medisch pedicure en schoonheidssalon Iduna is op dit moment nog gevestigd aan de Kruidentuin in Barendrecht.

Het winkelpand aan de Middenbaan werd in 2018 kort in gebruik genomen door ‘Brocanterie Sentimental Me‘, maar deze ondernemer moest niet veel later alweer gedwongen vertrekken vanwege (oa) ernstige waterlekkage in het pand. De afgelopen maanden is het pand opgeknapt en is er onder andere asbest verwijderd.

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon worden vanaf 1 april 2021 medisch pedicure, pedicure en schoonheidsdiensten aangeboden zoals (gezichts)massages, epileren/harsen, maskers, wimpers/wenkbrauwen verven, etc. Ook wordt het een verkooppunt van ‘pims and pearls kettingen, armbanden en oorbellen’.

Mariska Boogaers van Beautysalon Iduna: “Bij Beautysalon Iduna zijn de behandelingen gericht op huid- en voetverbetering. De behandelingen zullen dan ook niet voor iedereen hetzelfde zijn. Eerst wordt een huiddiagnose gemaakt. Aan de hand daarvan wordt bepaald waar op dat moment behoefte aan is. Heeft u behoefte aan een ontspannende gezichtsbehandeling in een rustige en sfeervolle ambiance, of wilt u genieten van het weldadige gevoel aan uw voeten na een pedicurebehandeling, dan bent u van harte welkom bij Beautysalon Iduna.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »