Nieuw op de Middenbaan: 'Something Blue Bruidsmode' opent in september de deuren

BARENDRECHT – Het centrum van Barendrecht is volgende maand weer een nieuwe winkel rijker: Bruidsmodewinkel ‘Something Blue Bruidsmode’ zal zich vestigen aan de Middenbaan 55 (het voormalige pand van Opticien Helder).

De winkel is momenteel nog in aanbouw. De opening is gepland voor september.

Bruidsmode

Eigenaresse Jessica: “In onze vestiging in Barendrecht mag je jezelf thuis voelen. Het is geen lieflijke, schattige winkel maar een met een totaal eigen karakter, look en feel. Beleef echt jouw passessie, kom relaxen bij de koffiecorner, drink een cocktail bij de bar en maak selfies bij de selfiewand.

De keuze voor een bruidswinkel werd enkele maanden geleden gemaakt: “Een aantal maanden geleden heb ik besloten het roer rigoureus om te gooien en een totaal andere kant op te gaan. Iets wat ik al jaren roep, maar nooit volledig voor durfde te gaan… Eindelijk mijn hart volgen en mijn droom laten uitkomen! In september opent Something Blue Bruidsmode in een geweldig pand in Barendrecht!

Alle bruiden

Something Blue Bruidsmode: “We hebben pasmodellen van maat 32 tot 64 en verwelkomen bruiden met alle vormen en maten. (…) Curvy jurken zien er niet anders uit, maar zijn wel speciaal omdat er rekening gehouden wordt met bijvoorbeeld de pasvorm en extra versteviging. We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen de bruid graag op weg bij het vinden van haar droomjurk. We bespreken welke vormen en silhouetten jouw figuur flatteren, welke kleuren het mooist passen bij jouw huidskleur en welk ondergoed het beste past bij jouw jurk en in jouw behoefte. Van petite tot plus en van muscular tot curvy, alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze prachtige winkel.

De bruidsmodewinkel gaat uitsluitend op afspraak werken: “Wij bieden alleen geweldige privé pas-sessies

Artikelfoto door: MarcoBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »