Roti Expert weg uit Carnisse Veste en Opticien Helder weg van de Middenbaan: "Middenbaan te rustig"

BARENDRECHT – De afgelopen weken zijn twee winkels uit het Barendrechtse straatbeeld verdwenen. Het gaat om horecagelegenheid Roti Expert To Go in de Carnisse Veste en Opticien Helder op de Middenbaan.

Het pand van de Roti Expert, welke net een jaar in de Carnisse Veste was gevestigd, staat momenteel helemaal leeg. Bestellingen via de website zijn ook niet meer mogelijk, de openingstijden staan sinds kort op ‘gesloten’. Het bedrijf is inmiddels (deels) uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Te rustig

Opticien Helder kwam twee jaar geleden naar de Middenbaan, in het pand naast Pearle Opticiens. Op de ramen van de winkel hangen posters dat Opticien Helder is verhuisd: Vorige week zaterdag is een nieuwe vestiging geopend in winkelcentrum Keizerswaard. De deuren van de vestiging in Barendrecht zijn daardoor gesloten.

De onderneming laat op Facebook weten dat dit komt door de tegenvallende verkopen in Barendrecht: “Door onze hoogwaardige brillen en glazen moeten we er veel verkopen om ze voor deze spot prijs te kunnen leveren. Helaas bleek de middenbaan te rustig om de aantallen te halen. Zodoende hebben we gekozen voor een drukke locatie binnen een zeer korte afstand vanaf Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »