Kerstwinkeltje geopend aan de 3e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Vrijdag 25 oktober 2019) opende de directeur van het voormalige Warenhuis Wesdijk, Leo Wesdijk, een nieuwe winkel aan de Middeldijk: Kerstwinkeltje. De showroom is gevestigd in het gebouw waar Wesdijk aan het eind van het jaar vuurwerk verkoopt (3e Barendrechtseweg 415a).

In de winkel, en gelijknamige webwinkel, kun je onder andere terecht voor kerstballen, kerstverlichting en heel veel kerstdecoratie. Tegelijkertijd kan hier, net als op de voormalige Warenhuis Wesdijk locatie, het categorie 1 vuurwerk en kindervuurwerk worden gekocht.

Kerstwinkeltje

Wesdijk: “Kerstwinkeltje biedt Barendrecht en omstreken luxe kerstversieringen, mooie, decoratieve artikelen voor in huis en zelfs kleine meubelen, die uw huis of bedrijf in een prachtige kerstsfeer zullen brengen. Van een complete aankleding en plaatsing van uw kerstboom tot stijlvolle decoratie voor op uw tafel in uw huis of uw bedrijf. Uw kerstfeest kan niet meer stuk!

Aan de winkel wordt al maanden lang gewerkt: de ruimte achter de vuurwerkverkoopbalie is volledig omgebouwd tot showroom vol kerstdecoraties, inclusief een ‘kerststal’ hoekje, waar veel tijd en energie in de sfeerbeleving is gestopt.

Openingstijden

De showroom is wekelijks op 3 dagen geopend van 11:00 tot 17:30 uur. Naar verwachting kunnen bezoekers t/m zaterdag 21 december terecht in de winkel, daarna zal de ruimte weer in rap tempo moeten worden omgebouwd om weer vuurwerk te kunnen verkopen. Het plan is om volgend jaar al in september open te kunnen gaan met de kerstshowroom.

  • Woensdag 11.00 tot 17.30
  • Vrijdag 11.00 tot 17.30
  • Zaterdag 11.00 tot 17.30


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »