Winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – Winkelcentrum Carnisse Veste is binnenkort jarig! Het winkelcentrum trakteert de komende anderhalve maand op meer dan 100 cadeaus voor bezoekers tijdens de kassabonnenactie van 12 augustus t/m 20 september en de 3D streetpainting fotowinactie van 28 augustus t/m 20 september.

Op zaterdag 21 september vindt er een gezellig jubileumevenement plaats. De trotse en gedreven winkeliers en winkelmedewerkers vertellen in de aanloop naar het jubileumfeest hun persoonlijke verhaal op de Facebookpagina van het winkelcentrum.

Jubileumevenement

Net zoals bij de opening van het winkelcentrum 15 jaar geleden, zal 21 september 12.00-16.00 uur in het teken staan van Carnisse VESTE; een kasteelthema dus. Naast lekkere gebakjes zijn er verschillende muziekoptredens, een Middeleeuwse muziekdichter, een interactief poppentheater en schminkprinsessen.

Kom verkleed als ridder, prinses, koning, koningin of een ander kasteelthema, ga op de foto, laat vrienden en familie je foto liken op de Facebookpagina van Carnisse Veste en wie weet win je een Nintendo Classic Mini, een speelgoed waardebon van €50,of één van €25,-!

3D streetpainting

Beneden bij de roltrappen aan de kant van het Havenhoofd vind je vanaf begin september een 3D streetpainting. Neem plaats op de koninklijke troon, post de foto op Facebook en tag @carnisseveste en maak kans op nog meer mooie prijzen.

Kassabonnenactie

Spaar van 12 augustus t/m 20 september bij elkaar opgeteld €50,- aan aankoopbonnen van de winkels in Carnisse Veste, stop deze in de actie-envelop verkrijgbaar in de winkels en doe deze in de inleverbox boven of beneden in de passage. Wekelijk worden er mooie cadeaus verloot. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Winkeliersverhalen

Ben je benieuwd hoeveel paar schoenen weekendhulp Anne van Nelson Schoenen in haar kast thuis heeft staan? Of wie er op de bruiloft van een klant is uitgenodigd, omdat ze er zo’n leuke band mee opgebouwd heeft in de winkel? Volg de Facebookpagina van Carnisse Veste, want daar lees je de komende zes weken bijna dagelijks een persoonlijk verhaal over de ondernemers en winkelmedewerkers van het winkelcentrumBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »