Lidl heropent vernieuwde winkel in Barendrecht op woensdag 20 februari

BARENDRECHT – Supermarktketen Lidl opent op woensdag 20 februari de vernieuwde winkel aan de Pesetastraat in Barendrecht. Na een grote verbouwing kunnen klanten hier vanaf deze dag weer terecht voor alle dagelijkse boodschappen. De eerste bezoekers maken kans op een minuut lang gratis winkelen.

Vijf maanden geleden startte Lidl Barendrecht met de verbouwing en de uitbreiding van de winkel. Hiervoor in de plaats opende Lidl naast deze winkel een tijdelijk filiaal in een grote tent (foto). Dinsdag 19 februari om 17.00 uur zal het tijdelijke filiaal haar deuren gaan sluiten.

Nieuwe winkel: Assortiment uitgebreid en bakkerij

De vernieuwde winkel is circa 400 m2 ruimer geworden, heeft een compleet nieuwe indeling gekregen en het assortiment is flink uitgebreid. Om beter aan te sluiten op de wensen van de klant beschikt de winkel over een warme bakkerij.

De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een heerlijke geur en een ruim assortiment aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet nu aan hedendaags winkelgemak. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om ons compleet verbouwde winkel te bezoeken” , aldus supermarktmanager Dennis.

Lidl Barendrecht is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak meer wordt verkocht. De winkel wordt niet meer verwarmd met aardgas maar met warmtepompen.

Een minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en non-food aanbiedingen.

Openingstijden

De openingstijden van Lidl Barendrecht, zoals vastgesteld op donderdag 14 februari 2019:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 18.00 uur


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »