De Dierenvriend verhuist naar nieuw winkelpand in Carnisse Veste, winkel komende week gesloten

BARENDRECHT – ‘De Dierenvriend Barendrecht’ in winkelcentrum Carnisse Veste gaat komende week verhuizen naar een nieuw winkelpand. De winkel is vandaag (Zondag 3 februari 2019) (zondag) voor het laatst geopend op de huidige locatie (Van Beuningenhaven 13) en verhuist komende week naar het winkelpand aan het overkant.

Vanwege de verhuizing is de winkel een week gesloten. Van 4 t/m 11 februari kun je ook géén DHL pakketjes afgeven of ophalen in de winkel.

Opening

Maandag 11 februari opent om 11:00 uur de nieuwe winkel aan de Van Beuningenhaven 3. Vanaf 16.00 uur staat er een hapje en drankje klaar. De Dierenvriend: “Heel de week van de opening hebben we ook leuke aanbiedingen.

De afgelopen weken is er in het nieuwe pand gewerkt om deze gereed te maken voor de opening. Komende week zullen de spullen worden verhuist van de huidige naar de nieuwe winkel.

Tijdens de verhuizing is de Dierenvriend aan de Bierens de Haanweg in Rotterdam wel gewoon geopend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »