Lopers Company opent winkel in de Carnisse Veste: Goodiebag voor eerste klanten

BARENDRECHT – Het bedrijf ‘Runningpoint GOES B.V.‘ werd gisteren (Dinsdag 20 november 2018) door de Rechtbank Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Het betreft het ‘moederbedrijf’ van de Lopers Company winkels in Barendrecht en Goes. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Carnisse Veste en verkoopt materiaal voor hardlopers en wandelaars.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de gevolgen van het faillissement zijn voor de Lopers Company vestiging in Barendrecht. De curator heeft vandaag (Woensdag 21 november 2018) (nog) niet gereageerd op vragen hierover van BarendrechtNU. Wel zijn sinds vanmiddag (Woensdag 21 november 2018) de Facebook en Instagram accounts van het bedrijf van het internet verwijderd.

Update 22 nov: De eigenaar van de winkel in Barendrecht laat in reactie op de eerdere vragen het volgende weten: “Het lange wachten op het uitbetalen van het toegezegde krediet voor mijn winkels heeft niet geholpen” De afhandeling van het faillissement is nu in handen van de curator (nog geen reactie van ontvangen).

Lopers Company opende in juli van dit jaar de winkel aan de Van Beuningenhaven 34 (Carnisse Veste) en vierde in september nog officieel de opening.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »