4 juli: Officiële opening Babypark Barendrecht, vanaf 5 juli geopend voor het publiek

BARENDRECHT – Op woensdag 4 juli opent Babypark haar 10e vestiging op bedrijventerrein Vaanpark in Barendrecht. De winkel zal op 4 juli door burgemeester Jan van Belzen worden geopend. Vanaf 5 juli 10.00 uur is de winkel geopend voor publiek.

Met deze nieuwe locatie wil Babypark de hele regio Rotterdam en omstreken gaan bedienen. Het pand aan de Aalborg 15 heeft bijna 10.000 m2 aan winkeloppervlakte en 320 eigen gratis parkeerplaatsen
onder het gebouw. Het pand heeft afgelopen maanden een flinke renovatie ondergaan.

Babypark

Bij Babypark vind je alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter, maar daarnaast is er ook een ruim aanbod aan kinderkamers en accessoires voor tieners. Je kunt er dus slagen vanaf het moment dat je in blijde verwachting bent tot het moment dat jouw kids het huis uit gaan. Van cadeautje tot complete uitzet.

Omdat deze winkel een compleet dagje uit biedt aan de bezoeker is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Op de tweede etage, met uitzicht over de snelweg, bevindt zich The Kidchende kindvriendelijke horecaformule van Babypark waar lekker en gezond eten centraal staan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »