Surinaams restaurant Fara Lobi op Middenbaan sluit de deuren wegens tegenvallende omzet

BARENDRECHT – Surinaams (afhaal)restaurant Fara Lobi op de Middenbaan 48 sluit vandaag (Zaterdag 24 februari 2018) definitief te deuren. Reden van de sluiting is de tegenvallende omzet. De cateringservice voor Surinaamse buffetten zal wel worden voortgezet. Het restaurant was sinds eind 2015 gevestigd aan de Middenbaan.

Jenny & Piet van Fara Lobi: “Graag willen wij jullie bedanken voor jullie bezoek aan ons restaurantje de afgelopen jaren. Of dat nou was voor de heerlijke roti’s en bami’s voor het hele gezin bij het avondeten, of voor een lekker Surinaams broodje tussendoor. Of het nou was om bij ons af te halen en thuis lekker verder te eten, of voor een gezellig avondje in ons eethuisje. Met veel plezier mochten wij deze en vele andere gerechten voor u klaarmaken en wij waarderen de grote complimenten die we daarbij van u hebben gekregen.

Catering

Enige tijd geleden hebben wij besloten om de deuren van Fara Lobi aan de Middenbaan in Barendrecht te zullen sluiten, en deze dag is vandaag (Zaterdag 24 februari 2018) aangebroken. Er was een tijd vóór Fara Lobi, maar er is ook een tijd ná Fara Lobi: wij gaan namelijk verder als cateringservice! Mocht u dus ooit een feestje of een ander evenement hebben waarbij u graag een Surinaams buffet wenst, neemt u dan gerust het contact met ons op. Wij kijken uit naar deze nieuwe uitdaging en hopen u snel weer eens te zien, op een feestje hier in Barendrecht of elders in het land.

Artikelfoto: Piet en Jenny van Fara Lobi  tijdens de opening van het restaurantBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »