Ristorante PaPi geopend aan het Doormanplein: "De sfeer van Italië naar Barendrecht"

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 23 februari 2018) vond de officiële opening plaats van Ristorante PaPi aan het Doormanplein. Het Italiaans restaurant wordt gerund door Melih Kösker en zijn zoon Savas Kösker (zie foto). In het restaurant is plaats voor 50 bezoekers, maar het is ook mogelijk om je bestelling af te halen.

Het restaurant opende vanmiddag (Vrijdag 23 februari 2018) om 15:00 uur de deuren voor nieuwsgierige omwonenden en inwoners van Barendrecht. Vanaf morgen (Zaterdag 24 februari 2018) is het restaurant en de bar dagelijks geopend voor bezoekers (11:00 – 23:00).

Ambachtelijke pizza

Achterin het restaurant staat een grote houtgestookte draaiende steenoven. De muurtjes in het restaurant konden pas worden gebouwd nadat deze oven was geplaatst. Eigenaar Melih: “De oven is 2 meter breed en weegt 1.5 ton. We hebben de deur van het restaurant helemaal kapot gemaakt toen we hem naar binnen hebben gehaald.

De pizza’s (menu) worden op ambachtelijke wijze bereid. De grote oven kan vervolgens in 3 minuten tijd, tegelijkertijd, negen traditionele Italiaanse pizza’s bakken.

Doormanplein

Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen voor een terras, dit vanwege de parkeerproblematiek op het plein. Eigenaar Melih gaat na het eventuele autovrij maken van het Doormanplein weer kijken of een terras tot de opties behoort.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »