Vlag gemeente Barendrecht

BARENDRECHT – Op donderdag 8 maart organiseert De Barendrechtse Uitdaging voor het eerst De Beursvloer Barendrecht. Dit is een bijeenkomst waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

De Beursvloer 2018 wordt gehouden bij Makro Barendrecht. Om 16.30 uur zal wethouder Dirk Vermaat de Beursvloer officieel openen. Dus wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vorm geven? Wilt u uw onderneming profileren of wilt u gewoon ‘iets goeds doen’? In dat geval mag u niet ontbreken op de Barendrechtse Beursvloer. De organisatie nodigt u dan ook van harte uit.

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is een bijeenkomst van circa 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of personele inzet. Namens de Barendrechtse Uitdaging zullen er zogenaamde Hoekmannen aanwezig zijn die zullen helpen bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich (gratis) aanmeldt en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via de website van de Barendrechtse Uitdaging. Op de Beursvloer gaat de handel snel, wees dus goed voorbereid.

Matches in de praktijk

De Barendrechtse Uitdaging heeft al diverse matches gerealiseerd: “Zo hebben we het Tuinhuis, een arbeidsmatige dagbestedingsplek van stichting IJsselmonde Oost, geholpen aan een bakoven en vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Via de Spullenbank van de Uitdaging verzamelen wij overtollige bedrijfsinventaris zoals kantoor- meubilair, computers, laptops en gereedschappen. Als er aanbod is, worden alle verenigingen en stichtingen in ons bestand aangeschreven.

Wie organiseert de Beursvloer?

De Barendrechtse Beursvloer is een initiatief van de Barendrechtse Uitdaging. De Barendrechtse Uitdaging, op 17 maart 2017 opgericht, bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht (extra handen, kennis en kunde). De missie: maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren in Barendrecht met als doel om maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »