Kinderkledingwinkel 'Comeback' verhuist winkel van Carnisse Veste naar de Middenbaan

BARENDRECHT – Eind januari zal Kinderkledingwinkel ‘Comeback Brands & Stories’ de huidige winkel in de Carnisse Veste verhuizen naar de Middenbaan in het centrum van Barendrecht. De winkel neemt intrek in het voormalige pand van De Vaan Sport, deze winkel moest eind oktober 2017 de deuren sluiten.

Kinderkledingwinkel ‘Comeback’ opende eind september 2017 de winkel op de Carnisse Veste. “De winkel op de Carnisse Veste is er tot 24 januari met SALE artikelen tot 60%“, zo laat Sevda van de Comeback shop aan BarendrechtNU weten.

Middenbaan

De opening van de nieuwe winkel op de Middenbaan 102 staat gepland voor zaterdag 27 januari. De winkel is gevestigd naast kinderschoenenzaak Bengel. Deze twee winkeliers zullen in de toekomst samen diverse activiteiten en acties gaan organiseren.

Comeback

De webwinkel van ‘Comeback Brands & Stories’ is afgelopen zomer begonnen en heeft sindsdien zo’n 30 verschillende merken kinderkleding te koop: “Comeback is dé webshop voor de mooiste (high end) kindermerken en designers! In deze toffe webshop vind je kinderkleding in de leeftijdscategorie 0-16 jaar; van comfortabele luxe basics tot aan kleurrijke of juist verfijnde items. (…) Het leuke aan Comeback is de combinatie van commerciële merken met merken die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Zo is er voor ieder wat wils en kan bij iedere gewilde look de juiste stijl worden gevonden. Daarnaast is het team van Comeback altijd op zoek naar sterke nieuwe merken, zodat de modebewuste papa en mama altijd keuze heeft uit de laatste trends en dus zal doen wat de webshop al zegt: Comeback!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »