Italiaans restaurant "Ristorante PaPi" wil deuren openen aan het Doormanplein

BARENDRECHT – De gemeente heeft afgelopen maand een vergunning afgegeven voor de vestiging van “Ristorante PaPi” aan het Doormanplein 1. In het pand wordt gewerkt aan de bouw van een Italiaans restaurant. De vergunning was nodig omdat het pand eigenlijk bedoeld was voor detailhandel ipv horeca.

Het college heeft vooraf aangegeven te verwachten dat dit besluit tot de nodige discussie en bezwaren zal gaan leiden. Er kan nog zo’n 2 weken bezwaar worden gemaakt tegen de verleende vergunning.

Ristorante PaPi

Ristorante PaPi omschrijft zichzelf als “modern en sfeervol Italiaans specialiteitenrestaurant, die past in de historische dorpskern van oud-Barendrecht.” Authentieke Italiaanse pizza’s moeten uit de hout gestookte oven komen en “smaakvolle koffie, biologische wijnen en overheerlijke dolci behoren tot onze specialiteiten.

Het restaurant heeft plaats voor 48 gasten. Daarnaast zal het mogelijk worden om het restaurant af te huren: “Het zal mogelijk zijn om het restaurant in de middag voor een dagdeel te huren voor verschillende (kinder)feestjes of vergaderingen. Dit restaurant zal ook kind- en rolstoelvriendelijk worden ingericht.

Vanwege de ‘parkeerproblematiek‘ op het Doormanplein is er op dit moment nog geen plan om een terras te openen. Ook krijgt het restaurant geen bezorg en/of afhaal dienst. Een openingsdatum van het restaurant is nog niet bekend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »